12/12/23

ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΛΑΤΟ ΚΡΥΜΜΕΝΑ

 


    Στο πλαίσιο της μεγαλόφωνης ανάγνωσης το Α3 τμήμα με την εκπαιδευτικό κα Λουλακάκη Σούλα φιλοξένησαν την κα Ελευθερία Τσιχλή στο χώρο της σχολικής μας βιβλιοθήκης και συμμετείχαν σε δράση ανάγνωσης του παραμυθιού "Γράμματα στο έλατο κρυμμένα". 

    Η Νίνα κοίταζε απογοητευμένη το έλατο στο σαλόνι. Μικρό, κοντό και με πολύ λίγα στολίδια. Ψάχνοντας ανάμεσα στα κλαδιά του βρήκε ένα γράμμα που περιείχε οδηγίες, πως να φτιάξει μόνη της μαγικά, ιδιαίτερα στολίδια...Πάνω σ'αυτά έγραψε πρόσωπα σημαντικά γι αυτήν, πράγματα που θαυμάζει στον εαυτό της και την κάνουν να νιώθει όμορφα αλλά και πράγματα που έχει καθημερινά στη ζωή της και τη γεμίζουν χαρά. Έτσι κοιτάζοντάς το γέμιζε με υπέροχα συναισθήματα, κατανοώντας ότι η ΕΥΤΥΧΙΑ ξεκινάει από την ευγνωμοσύνη για όλα τα όμορφα και καλά που έχει στη ζωή της.

    Στη δράση συμμετείχε η κα Τζανή Σοφία και συνέβαλε ώστε η παρουσίαση του βιβλίου να γίνει πιο ελκυστική για τα παιδιά. Την ευχαριστούμε πολύ.





Σχέδια μαθημάτων - Roald Dahl

   Roald Dahl quick bio | LearnEnglish Kids (britishcouncil.org)     Ο Roald Dahl ήταν σπουδαίος Άγγλος συγγραφέας με αξιόλογα βιβλία παιδικ...